Advertisement

Facebook

LFS - Grafik İlerleme Raporu: South City

Merhaba Yarışçılar,

Temmuz ilerleme raporumuzda, gündüzden geceye geçişlere izin veren ve Kyoto pist alanının ekran görüntülerini gösteren gerçek zamanlı gökyüzü hakkında konuştuk. O zamandan beri Eric South City üzerinde çalışıyor ve Scawen aydınlatmaya devam ediyor. Daha fazla yol açıldı ve çok katlı otoparklara binebilirsiniz. Yol yüzeyleri, çitler, bariyerler, nesneler ve çeşitli binalar güncellendi. Hala gidilecek bir yol var ama şimdiye kadar bazı değişiklikleri size göstermek istiyoruz.



Gerçekçi parlaklık değerleri ile gece ve gündüz arasındaki fark çok fazladır. Örneğin, sokak aydınlatmasında çekilen bir çekimin gün ışığına maruz kalmanın yaklaşık 4000 katına ihtiyacı olabilir. LFS'yi gerçek fotoğraflarla karşılaştırmak için dijital kamerayla aynı ayarlara sahip manuel bir pozlama modumuz var. Normal kullanımda, pozlama ve beyaz dengesi otomatik olarak kontrol edilir.




Yüksek Dinamik Aralık (HDR) modu için bir çiçeklenme efekti eklendi. Bu, kamerada veya gözlerinizde meydana gelen benzer efekti simüle etmek için ışığı görüntüdeki en parlak noktalardan yayar. Oyunda bu parlak ışıklar veya güneş çok daha parlak görünmesine yardımcı olur.



Son zamanlardaki bazı güncellemeler: Gökyüzü şimdi grafik kartında üretildi ve CPU zamanından tasarruf edildi. Gökyüzü, gün batımı ve gün doğumu etrafında dakikada iki kereden fazla güncellenir. Güneşin parlaklığı ve rengi daha doğrudur. Gölgelendiricilerimiz, pürüzsüz olmayan yüzeylerde daha iyi gökyüzü yansımalarına izin verecek şekilde güncellendi. Farlar artık diğer arabalar da dahil olmak üzere neredeyse tüm nesneleri aydınlatıyor.


Umarız resimleri ve videoları beğenirsiniz.

Lütfen diğer parçalardaki değişiklikleri gösteren önceki raporlarımıza göz atın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Comments

İletişim Formu