Advertisement

Facebook

LFS - Westhill DDS Texture


LFS - Westhill DDS Texture

Yapımcı : Mahmutcan Kılıç

Texture Nasıl Kurulur? : 
  • İlk olarak indirdiğiniz rardaki dosyaları masaüstüne çıkartın.
  • Ardından LFS'NİN kurulu olduğu yerde DATA klasörünü açın.
  • Daha sonra dds uzantılı dosyaları DATA/DDS klasörüne atın.

LFS Nasıl İndirilir? : 

LFS Yamalarını kurabilmek için öncelikle LFS'yi indirmelisiniz. Eğer hala LFS'niz indirili değilse aşağıdaki " LFS İNDİR " yazısına tıklayıp LFS indirme ile ilgili sayfamıza gidip oradan istediğiniz sürümü yamalarına uygun sürümü indirebilirsiniz. İyi oyunlar...

LFS - ALL Sitesinin Amacı Nedir? : 

LFS - ALL sitesi 2020 yılında kurulmuş LFS ile alakalı herşeyin bulunduğu bir sitedir. Sitemizde birçok araba yamaları , araba jantları , lfs ile alakalı programlar , layoutlar , shaderslar , dds textureler bulunmaktadır. 
Ana sayfada sağ sekmelerden sitemize katılıp e-posta ile takip ederseniz daha çok haberlerden haberdar olursunuz.

Live For Speed 2002 yılında piyasaya sürülmüş ciddi bir yarış simülator oyunudur.

Oyun aslında bir yarış oyunudur , 2002 yılında piyasaya sürülmüş 2021 yılına kadar geliştirilen bir oyundur ve hala geliştirilmektedir. Oyunun asıl amacı yarış yapmaktır ama siz singleplayerde haritalarda gezinti yapabilir farklı şeyler yapabilirsiniz. Oyunun gerçekçi grafikleri , sesleri , oynayış hakimiyeti olmasına rağmen çoğu düşük sistemli bilgisayarlarda oynatma imkanı sağlıyacaktır.

Oyunda 8 harita , 49 farklı rotasyon seçeneği ve toplam 29 farklı araç vardır.

Türkçe dil desteği bulunan oyunda oynamadan önce "Ayarlar" kısmına girip kendinize özel ayarları yapmanızı tavsiye ediyoruz. 

Oyunda VR desteği direksiyon desteği dahil herşey bulunmaktadır.

Oyun son zamanlarda online sayısı düşmektedir , insanlar oyunun orjinal araçlarından sıkılmıştır bu yüzden yama yapmak çoğunlukla artmıştır insanlar farklı yamalar indirerek araçların keyfini çıkarmaktadır. Sizde bu siteden istediğiniz araç yamalarını indirip keyfini çıkartabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Comments

İletişim Formu