Advertisement

Facebook

LFS - Grafik İlerleme Raporu: Aydınlatma araştırması

Merhaba Yarışçılar,

Önceki ilerleme raporumuz Kyoto güncellemeleri ve yeni aydınlatma sistemi hakkındaydı. O zamandan beri Scawen, bazı okuyucular için ilginç olabilecek aydınlatma konusunda daha fazla çalışma yaptı. Eric bir süre Kyoto ile devam etti. Şu anda göstermeye hazır olmayan South City'ye taşındı, ancak size Kyoto'dan daha fazla resim gösterebiliriz.


Başlangıçta plan, yeni ışıklandırma ve gölgelerle iyi çalışmalarını sağlamak için mevcut pist alanlarını minimal olarak güncellemekti. Ancak bazı parçalar çok eskiydi ve Eric onları daha modern bir standarda getirmek için kapsamlı güncellemeler yapmak istedi. Parkurları, manzarayı ve binaları güncellemek uzun zaman alıyor, bu nedenle Scawen program tarafında birçok güncelleme yapma şansı buldu. Nisan raporumuzda, gündüzden geceye gerçek zamanlı olarak değişen yeni aydınlatma sistemini tanımladık.



Aydınlatma konusunda planlanan geliştirme, üretilen gökyüzünde bulutlar üretmek için bir sistem ve yapay ışıkların parlaklığı ve otomatik pozlama kontrolü de dahil olmak üzere daha iyi gece desteği içerir. Diğer geliştirme konuları arasında, yeni lastik fiziğinin piyasaya sürülmesi için iyi bir standarda ulaşması ve umarım fizik ve grafiklerin farklı iş parçacıkları üzerinde çalışmasına izin veren ve birden fazla CPU çekirdeğinden yararlanan bir sistem bulunmaktadır.

Son olarak, bu sefer biraz daha uzun olan Rockingham'ın 24 saatlik başka bir timelapse videosu:

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Comments

İletişim Formu