Advertisement

Facebook

LFS - Grafik İlerleme Raporu: Kyoto ve Işıklandırma

Merhaba Yarışçılar,

Eric Kyoto üzerinde çalışıyor ve Scawen yeni bir aydınlatma sistemi üzerinde çalışıyor. Bu ayki ilerleme raporunda, devam etmekte olan çalışmalardan bazılarını göstermek ve ışıklandırma hakkında biraz konuşmak istiyoruz.

Kyoto pisti henüz bitmedi. Tamamlanması gereken daha fazla ayrıntı ve doldurulacak delikler var, ancak bunun nasıl geldiğini görmek istediğinizi düşündük.


YENİ AYDINLATMA SİSTEMİ

Yeni gölge sisteminin çalışma şekli nedeniyle, artık pist başına sınırlı sayıda aydınlatma kurulumuna gerek kalmıyor. Kullanıcının aydınlatma için günün saatini ayarlamasına izin vermek için bir deneme yaptım. Güneş yönü bundan ve pistin coğrafi konumundan hesaplanır. Gece gündüz her zaman izin vermeye çalışmak çok cazip hale geldi. Eğer bu olsaydı, çalışan farlara ihtiyacımız olurdu, bu yüzden bu ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi gitmiştim.




Şimdi zamanı kontrol etmek için basit bir arayüzümüz var. Canlı saati seçebilirsiniz, böylece parçalar geçerli saatteki coğrafi konumlarına göre yanar. Başka bir seçenek, oyundaki zamanın gerçek saate göre birkaç saat (ve gün) ile dengelenmesini sağlar. Örneğin, yarışınız gerçekten akşam olsa bile gündüz başlayabilirsiniz. Son olarak, en azından geliştirme amaçları için yararlı olan sabit zaman için hala bir seçenek vardır..

İşte Autocross bölgesinde bir gün batımının videosu:


Sonunda, Blackwood'da yaz aylarında 24 saatlik bir döngüyü gösteren bir video. İris otomatik olarak ayarlanır (deneysel bir sistem tarafından), böylece gündüz çok parlak görünmez ve geceleri işler çok karanlık görünmez.


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Comments

İletişim Formu