Advertisement

Facebook

LFS - 0.7B SETUP

LFS - 0.7B SETUP İNDİR

Merhaba Yarışçılar,
Çok popüler olan ve topluluk tarafından iyi desteklenen yeni mod sisteminin yayınlanmasından bu yana yaklaşık iki ay geçti. O zamandan beri LFS'de birçok iyileştirme yaptık ve şimdi bunları yeni bir yama olan 0.7B'de alabilirsiniz.

Modlar ekranı daha iyi görünüyor ve daha verimli çalışıyor. Artık oyun içinden favorileri ayarlayabilir ve modları derecelendirebilirsiniz. Derecelendirmeler, topluluk tarafından iyi karşılandıklarında modların onaylanmasına yardımcı olur.

Garajda, bir LFS arabasının veya bir modun boya işi üzerinde çalışırken kullanışlı olan yeni bir dış görünüm görüntüleyici modu var. Ayrıca bir dış görünüm için başlangıç noktası olarak düz bir dış görünüm şablonunu veya garajdan bir tel çerçeveyi dışa aktarabilirsiniz.

Rejeneratif frenleme de dahil olmak üzere elektrikli araçlara yönelik destek iyileştirildi. Artık modlar için AI yolları oluşturulabilir ve çeşitli düzeltmeler ve iyileştirmeler vardır.

Topluluk üyeleri birçok mod oluşturuyor. Gözden geçirenlerimiz, çok sayıda gönderildiği için takip etmekte zorlandılar. Telif haklarına saygı duyulduğundan emin olmak için modellerin kaynağını kontrol etmemiz bizim için önemlidir. Gözden geçirenler ayrıca en iyi modlardan bazılarını kontrol ediyor ve onlara daha belirgin bir şekilde görüntülenmelerini sağlayan 'onaylandı' statüsü veriyor. Gözden geçirenlere yardımcı olmak için, yeni modların ilk yayınlanmadan önce S3 lisanslı topluluk üyeleri tarafından kontrol edilmek üzere forumda görüneceği bir 'genel inceleme' sistemi uyguladık.



Yama Notları : 
  • Bu sürüm Araç Modlarına tam destek.
  • Yenilenmiş RB4 Aracı
  • Güncellenmiş MRT
  • Yeni bir çevre Layout Square (LA)
  • Araç düzenleme ve modelleme için yeni bir araç olan LFS Editor'u da indirebilirsiniz.
Setup Kurulumu Nasıl Yapılır? : 
  •  Setupu İndiriniz ve masaüstüne kurunuz.
  •  İşte bu kadar basit şimdi oyunun keyfini çıkartın.    :)

Live For Speed 2002 yılında piyasaya sürülmüş ciddi bir yarış simülator oyunudur.

Oyun aslında bir yarış oyunudur , 2002 yılında piyasaya sürülmüş 2021 yılına kadar geliştirilen bir oyundur ve hala geliştirilmektedir. Oyunun asıl amacı yarış yapmaktır ama siz singleplayerde haritalarda gezinti yapabilir farklı şeyler yapabilirsiniz. Oyunun gerçekçi grafikleri , sesleri , oynayış hakimiyeti olmasına rağmen çoğu düşük sistemli bilgisayarlarda oynatma imkanı sağlıyacaktır.

Oyunda 8 harita , 49 farklı rotasyon seçeneği ve toplam 29 farklı araç vardır.

Türkçe dil desteği bulunan oyunda oynamadan önce "Ayarlar" kısmına girip kendinize özel ayarları yapmanızı tavsiye ediyoruz. 

Oyunda VR desteği direksiyon desteği dahil herşey bulunmaktadır.

Oyun son zamanlarda online sayısı düşmektedir , insanlar oyunun orjinal araçlarından sıkılmıştır bu yüzden yama yapmak çoğunlukla artmıştır insanlar farklı yamalar indirerek araçların keyfini çıkarmaktadır. Sizde bu siteden istediğiniz araç yamalarını indirip keyfini çıkartabilirsiniz.

Live For Speed Minimum Sistem Gereksinimleri : 

  • İşletim Sistemi : Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
  • İşlemci : 2.00GHz 
  • Ekran Kartı : GeForce 7600 GT  / Radeon HD 7310G
  • RAM : 256 MB 
  • Boş Depolama Alanı : 500 MB 
  • Direct X Versiyonu : Directx 9 

LFS - 0.7B SETUP İNDİR : 



LFS MODS EDITOR  İNDİR : 



Yorum Gönder

0 Yorumlar

Comments

İletişim Formu